Alumínium és dekorpaneles kerítések

Alumínium és dekorpaneles kerítések

Termékajánló
ISO minőségbiztosítás

Céginformáció

A Ferenczi Fémipari Kft. története, szolgáltatásai

Ferenczi Fémipari Kft.A Ferenczi Fémipari Kft.-t édesapánk, Ferenczi Ernő azzal a céllal alapította 1989-ben, hogy komplex fémipari, ezen belül lakatosipari tevékenységek területén dolgozzon. Büszkék vagyunk a 100%-os magyar családi tulajdonban lévő, folyamatosan fejlődő vállalkozásra, melynek irányítását második generációként már több éve végezzük.

Társaságunk fő profilja a fémmegmunkálás. Alapvető célkitűzésünk, hogy – tisztelve a hagyományokat, egyúttal elkötelezve magunkat a technológiai fejlődés iránt – cégünket a szakma meghatározó, még inkább ismert és elismert fémipari vállalkozásává fejlesszük tovább.

Folyamatosan fejlődő gépparkunk és ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszerünk megteremtik azt az alapot, hogy az Ön megbízható partnere lehessünk. Cégünk létszáma lehetővé teszi az eltérő volumenű munkák elvégzését, szakembereink tapasztalata pedig garancia a magas minőségű termékek előállítására.

2013-óta cégünk a fejlődése egy új szakaszába lépett, új győri telephelyre költözött, ahol már nemcsak nagyobb területen, professzionálisabb környezetben tudjuk Önt kiszolgálni, hanem új szolgáltatásokkal is bővítettük tevékenység palettánkat.

Immár három területen is magas színvonalon, csúcstechnológiát képviselő gépekkel kínálunk megoldást a fémek megmunkálása, alakítása során:

  • Lakatosipari munkák, fémtermékek gyártása
  • Elektrosztatikus porfestés
  • CNC Vágási és Hajlítási eljárások: CNC Vízsugaras vágás, CNC Lézervágás, CNC Lángvágás CNC Élhajlítás.

Referenciáink, több évtizedes múltra visszatekintő partnerkapcsolataink is mutatják, hogy jól ismerjük és értjük ügyfeleink igényeit és érdekeit. Bízunk benne, hogy versenyképes árainkkal, a piacon egyedülállóan rugalmas hozzáállásunkkal, valamint nagy szakmai tapasztalatunkkal méltóak vagyunk az Ön megtisztelő bizalmára.

Ferenczi Gábor és Ferenczi Katalin Mónika
ügyvezetők

 

Mérföldkövek a Ferenczi Fémipari Kft. életében

Mérföldkövek a Ferenczi Fémipari Kft.-nél

 

Cégadatok
 
A cég elnevezése  » Ferenczi Fémipari Korlátolt Felelősségű Társaság
A cég rövidített elnevezése  » Ferenczi Kft.
A cég székhelye  » 9083 Écs, Kossuth L. utca 66.
Telephely/Levelezési és szállítási cím: » 9028 Győr, Serfőződombi dűlő 3.
A cég cégjegyzékszáma  » 08-09-008479
A cég adószáma  » 11917876-2-08
A cég közösségi adószám  » HU11917876
A cég bankszámlaszáma  » 10400401-50526786-48721001 K&H Bank