Alumínium és dekorpaneles kerítések

Alumínium és dekorpaneles kerítések

Termékajánló
ISO minőségbiztosítás

Céginformáció

A Ferenczi Fémipari Kft. története

Ferenczi Fémipari Kft.Cégünk elődjét édesapánk, Ferenczi Ernő azzal a céllal alapította 1989-ben, hogy egy komplex, ügyfélközpontú fémipari vállalkozást hozzon létre, ezen belül is a klasszikus lakatosiparra, fémmegmunkálásra  koncentrálva. Büszkék vagyunk több mint 30 éves múltunkra, folyamatosan fejlődő vállalkozásunkra, melynek irányítását második generációként már több mint egy évtizede végezzük.

Alapvető célkitűzésünk, hogy - tisztelve a hagyományokat, de egyúttal elkötelezve magunkat a folyamatos technológiai fejlődés mellett – cégünk továbbra is a szakma meghatározó, elismert fémipari vállalkozása legyen.

Folyamatosan fejlődő gépparkunk és minőségirányítási rendszerünk megteremtik azt az alapot, hogy az Ön megbízható partnere lehessünk. Cégünk létszáma lehetővé teszi az eltérő volumenű munkák elvégzését, szakembereink tapasztalata pedig garancia a magas minőségű termékek előállítására.

2013 óta győri telephelyen, kibővült szolgáltatási palettával, immár 4500m2 területen, professzionális környezetben tudjuk magyarországi és külföldi partnereink igényeit kiszolgálni.

 

Három területen is magas színvonalon, csúcstechnológiát képviselő gépekkel kínálunk megoldást a fémek megmunkálása, alakítása során:

  • Lakatosipari munkák, fémtermékek gyártása
  • Elektrosztatikus porfestés
  • CNC Vágási és Hajlítási eljárások: CNC Vízsugaras vágás, CNC Lézervágás, CNC Lángvágás CNC Élhajlítás.

Hazai és európai referenciáink, több évtizedes múltra visszatekintő partnerkapcsolataink is mutatják, hogy jól ismerjük és értjük ügyfeleink igényeit és érdekeit. Bízunk benne, hogy versenyképes árainkkal, a piacon egyedülállóan rugalmas hozzáállásunkkal, valamint nagy szakmai tapasztalatunkkal méltóak vagyunk az Ön megtisztelő bizalmára.

Ferenczi Gábor és Ferenczi Katalin Mónika
ügyvezetők

 

 

 

 

 

 

Mérföldkövek a Ferenczi Fémipari Kft. életében

 

Mérföldkövek a Ferenczi Fémipari Kft.-nél

 

Cégadatok
 
A cég elnevezése  » Ferenczi Fémipari Korlátolt Felelősségű Társaság
A cég rövidített elnevezése  » Ferenczi Kft.
A cég székhelye  » 9083 Écs, Kossuth L. utca 66.
Telephely/Levelezési és szállítási cím: » 9028 Győr, Serfőződombi dűlő 3.
A cég cégjegyzékszáma  » 08-09-008479
A cég adószáma  » 11917876-2-08
A cég közösségi adószám  » HU11917876
A cég bankszámlaszáma  » 10400401-50526786-48721001 K&H Bank