Alumínium és dekorpaneles kerítések

Alumínium és dekorpaneles kerítések

Termékajánló
ISO minőségbiztosítás

CNC vágási és hajlítási eljárások

CNC lángvágásCNC lángvágás

A CNC termikus lángvágást általában vastag acéllemezek vágásához használjuk, ahol a vágás éghető gáz/oxigén keverék és vágóoxigén segítségével az anyag teljes vastagságában történő elégetésével jön létre.

A lángvágás egy hagyományos termál vágási eljárás ötvözetlen és gyengén ötvözött acélokhoz, függőleges vágásokhoz és leélezésekhez, és vastag szénacél lemezek vágásához, darabolásához.
A lángvágás a vastagabb tartományban lévő szénacél lemezek vágásának a legjobb, leggazdaságosabb módja.

További információk » CNC lángvágás


CNC lézervágásCNC lézervágás

CNC lézervágással a pontos és utólagos gépmunkát nem igénylő alkatrészek terítékének kivágását vállaljuk, ahol a nagy pontosságú fókuszált lézerfénnyel relatív keskeny vágásrés mellett az anyagot tulajdonképpen elgőzölögtetjük a vágásrésből.

A lézeres vágás mechanikai érintés nélkül történik, jó minőségű sorjamentes vágási felületet ad, A vágáskor nagyon vékony vágásréssel dolgozhatunk, nagyfokú a pontosság, és kis rádiuszok is kialakíthatóak, mindez nagyfokú tervezési szabadság mellett.

További információk » CNC lézervágás


CNC vízsugaras vágásCNC Vízsugaras vágás

A CNC vízsugaras vágási technológiánk legnagyobb előnye, hogy hőterhelés nélküli anyagmegmunkálást tesz lehetővé. Szinte bármilyen anyag síkban történő kivágását vállaljuk - kényes és rideg anyagokét is - nagy pontossággal, környezetbarát módon.

A vízsugaras vágással az anyagok nagy része, a kényes és rideg anyagok is vághatók a fémektől a különböző ásványokon, kerámiákon keresztül a műanyagokig, gumiig, de akár a fáig is hatékonyan vágható. A vágás nagy pontossággal elvégezhető, jó minőségű sorjamentes vágási felület mellett, mely többségében utómunkát sem igényel., A CNC vezérel tengelyek nagyfokú tervezési szabadságot adnak.

További információk » CNC vízsugaras vágás


CNC élhajlítás, lemezhajlításCNC élhajlítás, lemezhajlítás

Csúcstechnológiát képviselő 8 tengelyes CNC élhajlítási, lemezhajlítási technológiánk nagy pontosságú alkatrészek gyártására alkalmas, mely mind szögtartományban, mint a hajlítási méretek tekintetében elengedhetetlen a mai alkatrészek tűréseinek teljesítéséhez.

Az élhajlítás során meglévő lemezterítékből vagy félkész alkatrészekből történik az új alaksajátosság létrehozása, ilyenkor a lemezeket hajlítjuk, visszahajlítjuk vagy lelapítjuk. Modern CNC hajlítógépünk igény esetén a nyommentes hajlítást és a bonyolult hajlításokat is pontosan elvégzi.

További információk » CNC élhajlítás