Alumínium és dekorpaneles kerítések

Alumínium és dekorpaneles kerítések

Termékajánló
ISO minőségbiztosítás

IPAR NAPJAI 4.0 SZAKMAI KIÁLLÍTÁSRA LÁTOGATOTT CÉGÜNK

Cégünk az év legjelentősebb ipari szakkiállítására, az Ipar Napjai 4.0 expora látogatott munkatársaival.

 

Szakmai kiállításra invitáltuk cégünk munkatársait, így ellátogattunk az év egyik legjelentősebb ipari eseményére, az Ipar Napjai 4.0 expora.

A Hungexpo területén évről-évre megrendezésre kerülő szakkiállításra és vásárra a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ipari tagozatával közös szervezésben jutottunk el.

A Ferenczi Fémipari Kft dolgozói meglátogatták meglévő partnereik standját, és érdeklődésüknek megfelelően megismerkedhettek a legújabb fémipari, lakatosipari, hegesztési, festési és CNC vágási eljárásokkal, egyéb gépekkel, műszaki újdonságokkal.

Az eseményen 15 ország 325 kiállítója mutatta be az automatizálás, a robotika, az anyagmozgatás, a gépgyártás, a fém- és műanyag megmunkálás, valamint a beszállítóipar, vagy akár az energetikai háttéripar legújabb fejlesztéseit.

A kiállítás sikerességét mutatja, hogy több mint 12 ezren voltak kíváncsiak számos kis- és középvállalkozás, valamint nagyvállalat újdonságaira: az egymással összekapcsolható rendszerek, „smart” megoldások és azok a gépek, eszközök, berendezések, szolgáltatások,