Alumínium és dekorpaneles kerítések

Alumínium és dekorpaneles kerítések

Termékajánló
ISO minőségbiztosítás

Pályaorientációs üzemlátogatások a Ferenczi Kft-nél

 Interaktív üzemlátogatások pályaválasztás előtt álló fiataloknak.

 

l

Fontosnak tartjuk a pályaválasztás előtt álló általános iskolások műszaki szakmaterületekkel való ismerkedését, egy cég működés közbeni bemutatását, ezért rendszeresen fogadunk érdeklődőket.

A technika, a műszaki dolgok iránt érdeklődő gyerekek megismerkedhetnek egy fémtermékeket gyártó – lakatosipari cég – egyes területeivel, a legmodernebb lemezalakítási technológiákkal: CNC Lézer- Láng-, és Vízsugaras vágással, Élhajlítással.

Munka közben tekinthetik meg a technika vívmányait, a modern, programok által vezérelt gépeket, ill. testközelből láthatják a hagyományos lakatosipari munkák folyamatát pl.: műszaki rajzolvasás, hegesztések, összeállítási, összeszerelési feladatok.

A késztermékek felületkezelése közül az elektrosztatikus porfestés színes világával is megismerkedhetnek a tanulók.

Novemberben diáklányok számára szervezett műszaki, fémipari pályaorientációs foglalkozás az Interreg V-A Ausztria-Magyarország Együttműködési Program Femcoop PLUS projekt keretében az Európai Unió támogatásával, Technics Playground 4.0, Ferenczi Fémipari Kft. és a Pannon Novum Nonproft Kft. együttműködésével valósulhatott meg.

Nyáron a Technics Playground 4.0 tábor résztvevői jártak Nálunk.

A Professió Fémipari Klaszter szervezésében megvalósuló, az ETO Parkban zajló táborban az érdeklődők kipróbálhatják, az üzemlátogatások alakalmával pedig élőben is megtekinthetik a technika vívmányait, a modern, programok által vezérelt gépeket, robotokat.