Alumínium és dekorpaneles kerítések

Alumínium és dekorpaneles kerítések

Termékajánló
ISO minőségbiztosítás

TÁJÉKOZTATÁS - KORONAVÍRUS LEHETSÉGES HATÁSAI CÉGÜNK SZERZŐDÉSES TELJESÍTÉSEIRE

A Ferenczi Kft. kollégái és partnerei

egészségét szem előtt tartva igyekszik továbbra

is maradéktalanul teljesíteni megrendeléseit!

 

 

Tisztelt Ügyfelünk!
Tisztelt Cégvezetés!

 
Cégünk pontosan követi és folyamatosan értékeli az aktuális helyzetet a gyártásra, szállítási láncra és beszállítókra gyakorolt hatások szempontjából. Mindezt napi szinten megtesszük, követve a hivatalos szervek útmutatásait. Így biztosítjuk, hogy az esetleges következményekre időben, alternatív megoldásokkal tudjunk reagálni.
 
A 2020.03.11-én Magyarország teljes területére kihirdetett veszélyhelyzet (40/2020. (III.11.) Korm. rendelet), az annak során teendő és a szomszédos országokban is meghozott intézkedések, Olaszország és több más szomszédos, illetve egyéb európai uniós ország teljes területére kiterjesztett egyre szigorodó korlátozások okán tájékoztatnunk kell Önöket, hogy jelen információink szerint nem kizárható annak lehetősége, hogy cégünk csak késedelmesen tud teljesíteni.
 
A lehetséges késedelem elsődlegesen alapanyag-, alkatrész-, eszközhiány, humánerőforrás kapacitások csökkenése, illetve szállítási okok (torlódások, kamionstop zónák, előre nem látható útlezárások, elterelések, szállítási kapacitásban felmerülő hiány) miatt alakulhat ki.
 
Konkrét esetről egyelőre nincs tudomásunk, jelenleg a fentieknél pontosabb információval nem rendelkezünk. További információért folyamatosan figyeljük a hivatalos híradásokat, szabályozásokat, és élünk a Kormányzati Ügyfélvonallal is. Tartjuk a kapcsolatot beszállítóinkkal, partnereinkkel, ill. alternatív beszerzési forrásokat keresünk, az esetlegesen kieső munkaerő pótlására is igyekszünk felkészülni.
 
Az előállt helyzetet, amennyiben az szerződésszerű teljesítésünkre kihatással lesz, olyan ellenőrzési körünkön kívül eső, a szerződéskötés időpontjában előre nem látható (vis maior) körülményként értékeljük, mely során nem (volt) elvárható, hogy a körülményt elkerüljük, vagy az esetleges kárt elhárítsuk.
 
Minden tőlünk elvárható intézkedést megteszünk, hogy az (esetleges) negatív következményeket a lehető legalacsonyabb szinten tartsuk.
  
Kérdés vagy észrevétele esetén forduljanak hozzánk bizalommal, s megköszönjük, amennyiben az Önök részéről a koronavírus fertőzéssel összefüggésben hozott intézkedésekről, annak cégükre gyakorolt hatásairól tájékoztatnak minket.

Köszönjük segítő együttműködésüket, egyben sok erőt és egészséget kívánunk az előttünk álló rendkívüli időszakhoz.

 

Győr, 2020. 03. 16.


Üdvözlettel:
 
Ferenczi Gábor                                    Ferenczi Katalin Mónika
ügyvezető                                             ügyvezető